Veilig werken thuis

Mijn thuiswerkomgeving

Via de thuiswerkomgeving op iAvans kun je op je privéapparaten of laptop van Avans thuis inloggen op de werkomgeving van Avans. Hiermee heb je toegang tot bepaalde applicaties, de samenwerkschijven ... Lees verder

Mijn thuiscomputer en -netwerk beveiligen

Een goede beveiliging van je thuisnetwerk en het apparaat waarop je werkt zijn belangrijk om ook thuis veilig te kunnen werken. Avans adviseert je om je wifiverbinding met een sterk ... Lees verder

Ik werk thuis met devices van Avans

Werk je thuis met een laptop of smartphone van Avans, dan moet je rekening houden met een aantal zaken. Het apparaat is eigendom van Avans en je kunt er toegang ... Lees verder

Ik werk thuis met geprinte documenten van Avans

Werk je met geprinte documenten met persoonsgegevens, dan moet je rekening houden met de fysieke beveiliging daarvan. Het gaat om de persoonsgegevens van een ander, dus je moet hier voorzichtig ... Lees verder