Veilig werken onderweg

Ik werk onderweg met laptop of smartphone van Avans

Wanneer je onderweg werkt met een laptop of smartphone van Avans, moet je met een aantal zaken rekening houden. Het apparaat is eigendom van Avans en je kunt er toegang ... Lees verder

Ik werk onderweg met mijn eigen laptop of smartphone

Op veel plaatsen kun je tegenwoordig gratis internetten. Handig, maar niet erg veilig. Openbare wifi is door kwaadwilligen gemakkelijk te misbruiken. Lees alles over een veilige internetverbinding bij Veilig op ... Lees verder

Mijn internetverbinding onderweg

Op veel plaatsen kun je tegenwoordig gratis internetten. Handig, maar openbare wifi is zo lek als een mandje en door kwaadwilligen gemakkelijk te misbruiken. Lees alles over een veilige internetverbinding ... Lees verder

Ik werk onderweg met geprinte documenten van Avans

Werk je met persoonsgegevens op print, dan moet je rekening houden met de fysieke beveiliging daarvan. Onderweg, maar ook thuis en op kantoor. Het gaat om de persoonsgegevens van een ... Lees verder